Αγαπητή κ. Φτακλάκη,

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διεθνούς τουριστικής έκθεσης «Salon de Mondial» που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στο τέλος Μαρτίου, θα θέλαμε ν ευχαριστήσουμε τόσο εσάς προσωπικά όσο και τα άλλα στελέχη της Περιφέρειας για την άψογη συνεργασία και την έμπρακτη και άμεση υποστήριξη στην προσπάθεια του Δήμου Σίφνου για προώθηση του νησιού στο ευρωπαϊκό τουριστικό κοινό.

 Η συμβολή της Περιφέρειας με την εξασφάλιση κατάλληλου περιπτέρου σε καλή θέση, προσεκτικά διακοσμημένου και ελκυστικού, και η μεταφορά του προωθητικού υλικού (στην περίπτωση της Σίφνου περισσότερα από 3000 έντυπα) ήταν απολύτως καθοριστικά για τη συμμετοχή του νησιού μας στην έκθεση με δεδομένες τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε. Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε αυτή τη δυνατότητα.

 Επισημάναμε επίσης την παρουσία του επαγγελματία μεταφραστή στο περίπτερο για τους εκπροσώπους νησιών που δεν μιλούσαν γαλλικά και παρ’ ότι εμείς δεν χρειαστήκαμε τις υπηρεσίες του, θεωρούμε πως είναι μια πολύ θετική κίνηση και μια επίσης ουσιαστική βοήθεια στα συμμετέχοντα νησιά.

 Ευχαριστούμε για τη συνεργασία,

 Ο Πρόεδρος

της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης

Δήμου Σίφνου

Γιώργος Βενιός