Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στην Π.Ν.Α στη Ρόδο την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδ/σου , κα Βενετοκλή Νατάσσα μαζί με στελέχη του κόμματος και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κο Παντάκη Γιώργο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αυριανή παρουσία του πρωθυπουργού κου Αντώνη Σαμαρά στη Ρόδο. Παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα από το στελεχιακό δυναμικό και τους φίλους της φιλελεύθερης και δημοκρατικής παράταξης αλλά και έντονο ενδιαφέρον από το σύνολο των πολιτών για την ομιλία του πρωθυπουργού που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 9/1/2015 στις 5 μμ στο RodosPalace.

Ο πρωθυπουργός κος Σαμαράς νωρίτερα θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου όπου θα συναντήσει φορείς του τουρισμού και θα συζητήσει μαζί τους τις προοπτικές που ανοίγονται για την στήριξη της ‘’βαριάς βιομηχανίας’’ μας που είναι ο τουρισμός.

 

Οι επιτυχημένες τουριστικές περίοδοι των δύο( 2) τελευταίων ετών σε συνδυασμό με την οργανωμένη προσπάθεια της Πολιτείας και του ιδιωτικού τομέα, αλλά και την ανάγκη για σταθερό πολιτικό περιβάλλον ,αποτελούν την βασική προϋπόθεση για να συνεχίσουν τα νησιά μας να βιώνουν την ανάπτυξη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

image_print