ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

Ρόδος, 24 Οκτωβρίου  2013

 

 

Επίσκεψη  πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης  σε έργα στο νησί της Ρόδου.

 Το εργοτάξιο στην οδό Ρόδου – Λίνδου όπου ξεκίνησαν οι εργασίες.

Ο περιφερειάρχης ζήτησε από τον ανάδοχο να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου.

Το σχολικό συγκρότημα του Λυκείου στην Ροδοπούλα είναι σε καλή πορεία και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε τέλος το Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπου εκτελείται το έργο  «συντήρηση  και αποκατάσταση του β’ κτηριακού συγκροτήματος».

Το έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και γίνονται οι τελευταίες διευθετήσεις . θα ακολουθήσουν δοκιμαστικές (ηλεκτρομηχανολογικές) λειτουργίες και σε 15 ημέρες θα παραδοθεί στο Πανεπιστήμιο. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του εξοπλισμού με στόχο να λειτουργήσει άμεσα.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση του έργου και δήλωσε ότι  είναι ένα έργο κόσμημα που πρέπει να το προφυλάξουμε και γιατί όχι να το αναδείξουμε και αυτό σαν ένα βασικό έργο υποδομής στον τομέα της παιδείας στον τόμο μας.

Ενημέρωσε δε τον πρύτανη του Πανεπιστημίου πως είναι  στο τελικό στάδιο έγκρισης από την Περιφέρεια της προκήρυξης του διαγωνισμού από το Πανεπιστήμιο για την απόκτηση κτηρίου που θα φιλοξενήσει την φοιτητική εστία.   

image_print