ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

email: press@pnai.gov.gr

                                        

 

1 Απριλίου 2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ:   Επίσκεψη Περιφερειάρχη στην Κάλυμνο – Αλλεπάλληλες συσκέψεις και αυτοψία σε έργα

 

 

Την Κάλυμνο επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, όπου σε σύσκεψη με τις Τεχνικές Υπηρεσίες εξειδικεύθηκαν οι άξονες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της περιφερειακής ενότητας.  

 

Είχε επίσης συνεργασία με τον δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη με τον οποίο συζήτησαν διεξοδικά το πρόβλημα με τον ΧΥΤΑ του νησιού, όπως και οι προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Καλύμνου, με αντικείμενο τη συντήρηση κτιρίων, μεταξύ των οποίων και το Δημαρχείο.

 

Ο κ. Μαχαιρίδης επισκέφθηκε το Σολώνειο Γηροκομείο Καλύμνου, όπου συνάντησε και συνομίλησε με τον Μητροπολίτη κ. Παίσιο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος.

 

Στο Νικηφόρειο Λύκειο, ο Περιφερειάρχης παρακολούθησε από κοντά την πρόοδο του έργου επέκτασης του σχολικού συγκροτήματος με προσθήκη νέων αιθουσών και κατασκευή χώρου πολλαπλών εκδηλώσεων.

 

Αργά το μεσημέρι, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης είχε ενημερωτική συνάντηση με το σύνολο των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Καλύμνου, με τους οποίους συζήτησε θέματα που άπτονται της λειτουργίας και των προβλημάτων κάθε υπηρεσίας.

 

Ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται αργά το απόγευμα σήμερα (Παρασκευή) στη Ρόδο, όπου αύριο στις 10 το πρωί θα δεχθεί στο γραφείο του τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Στυλιανό Στεφανίδη.

image_print