Την Κύθνο επισκέφθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Πουσσαίος προκειμένου να παραστεί στις εργασίες της ετήσιας συνάντησης της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί ο κ. Πουσσαίος συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αντώνη Κοκιασμένο, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αντώνη Δεμέναγα και συζήτησαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. Κοινή ήταν η διαπίστωση για την αναγκαιότητα επανάληψης της συνάντησης υπό ευρύτερη συμμετοχή εντός του τρέχοντος μήνα.

Την προηγούμενη ημέρα, ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.» Δημήτρη Καλουδιώτη με τον οποίο συζήτησε τη δρομολόγηση της ένταξης όλων των νησιών του Νομού Κυκλάδων, που δεν έχουν μέχρι σήμερα ενταχθεί, στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Ο κ. Καλουδιώτης, που έκανε πλήρως αποδεκτή τη δέσμη των προτάσεων της Π.Ν.Α για την αξιοποίηση της υπάρχουσας βάσης δεδομένων, δεσμεύτηκε όπως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση, δηλώνοντας ένθερμος υποστηρικτής των προσπαθειών της Περιφερειακής Αρχής.

Την ίδια ημέρα ο κ. Πουσσαίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της εταιρείας ITA Αντώνιο Γερασίμου με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στην υλοποίηση της εγκατάστασης του αιολικού πάρκου στη Γυάρο.

image_print