Την Αμοργό επισκέφθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος στα πλαίσια επίσκεψης του στα  νησιά των Κυκλάδων.

Ο κ. Πουσσαίος,  πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Νικήτα Ρούσσο, μέλη του ΔΣ και εκπροσώπους τοπικών φορέων. Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αφορούσαν την υποστελέχωση των υπηρεσιών Υγείας και τα έργα που εκτελούνται στο νησί της Αμοργού όπως η κατασκευή δύο δεξαμενών στα Κατάπολα, η κατασκευή αγωγού μεταφοράς νερού από τα Κατάπολα στη Χώρα Αμοργού, η κατασκευή του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Αιγιάλης καθώς και τα προγραμματιζόμενα έργα ανέγερσης και εξοπλισμού του  περιφερειακού ιατρείου Καταπόλων, ανέγερση και εξοπλισμού του περιφερειακού ιατρείου Αιγιάλης καθώς και οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων δικτύων και αποχέτευσης Αιγιάλης.  

Επιπρόσθετα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος  ενημέρωσε για τις δράσεις Τουριστικής Προβολής της ν. Αμοργού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τα σεμινάρια κατάρτισης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια για «Οικοξεναγούς», «Βιολογικές καλλιέργειες, αρωματικά φυτά», «Μελισσοκομία» καθώς επίσης και για τις δράσεις στα πλαίσια του προγράμματος Πρόληψης και προαγωγής Υγείας.

image_print