Τη Μύκονο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης  την Τετάρτη 3 Ιουνίου και Πέμπτη 4 Ιουνίου. Σε συναντήσεις που πραγματοποίησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Στέλιο Μπρίγγο, τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Νικόλαο Γκέλο συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα πολιτισμού, με κυριότερο την ανάδειξη της Δήλου καθώς και θέματα των τεχνικών υπηρεσιών, με κυριότερο την εξέλιξη του διαγωνισμού της συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου της νήσου, που υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στη συνέχεια ο κ. Λεονταρίτης συμμετείχε σε σύσκεψη με το Σύλλογο ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Μυκόνου και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ Μυκόνου για το θέμα του καθορισμού νέας πιάτσας ΤΑΧΙ και ΚΤΕΛ.

Σήμερα το πρωί ο κ. Λεονταρίτης μετέβη στη Μήλο όπου με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο της Μήλου, αντάλλαξε απόψεις με τους μικρούς μαθητές και παρακολούθησε μαζί τους ταινία περιβαλλοντικού περιεχομένου.

Ακολούθως ο  Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων αναχώρησε για την Κίμωλο προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Δωροθέου και τα ονοματήρια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Λεονταρίτης συναντήθηκε στο Δημαρχείο του νησιού με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη όπου και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Αύριο το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης θα μεταβεί εκ νέου στη Μήλο προκειμένου να παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις  για τον ετήσιο εορτασμό των Κατακομβών της Μήλου ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Διεθνούς κρουαζιέρας που επισκέπτονται το νησί, με θέμα την προώθηση της κρουαζιέρας στο Νότιο Αιγαίο.

 

 

 

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

image_print