Επιμορφωτικό σεμινάριο συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου την Παρασκευή, 14 Μαρτίου και ώρα 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, με θέμα την προβολή και την προώθηση ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.tripadvisor.com.

 

Στα πλαίσια της στρατηγικής χρήσης του διαδικτύου για την δημιουργία ταυτότητας προορισμού και την αποτελεσματική προβολή και προώθηση του αιγαιακού τουριστικού προϊόντος, και με αφορμή την λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, www.aegeanislands.com, ο κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου, κ. Chad Shiver από τον τομέα προώθησης προορισμών του Trip Advisor, θα παρουσιάσει στους τοπικούς  τουριστικούς φορείς και επιχειρηματίες τις δυνατότητες και τα οφέλη της διασύνδεσης των υπηρεσιών με τον κόσμο του διαδικτύου.

 

Το εν λόγω επιμορφωτικό σεμινάριο αποσκοπεί στην εξοικείωση των επιχειρηματιών του τουρισμού με την δομή και την λειτουργία του www.tripadvisor.com, και κατά προέκταση στην βέλτιστη δυνατή αξιοποίησή του χάρη του εξωστρεφούς τουριστικού προφίλ και της ανταγωνιστικότητας των νησιών μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

 

Μετά την Ρόδο, ο κ. Chad Shiver θα μεταβεί στην Σαντορίνη, όπου η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συνδιοργανώνει το επιμορφωτικό σεμινάριο με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης την Κυριακή, 16 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Δαίδαλος.