ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Επτανήσου 35, Ερμούπολη, Σύρος 85100 – τηλ. 22813.60266, φαξ: 22810.85090

Πλατεία Ελευθερίας, Ρόδος 85100 – τηλ. 22413.60502-3, φαξ: 22410. 44432

email: i.mahairidis@pnai.gov.gr

 

 

Γραφείο Περιφερειάρχη

                                               

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Την Τετάρτη, 8 Μαΐου  2013 έγινε με επιτυχία στο Νοσοκομείο της Ρόδου, για 6η συνεχή χρονιά η εθελοντική αιμοδοσία των συλλόγων των Δωδεκανησίων φοιτητών.

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τομέα Κοινωνικής Μέριμνας , και με την συμπαράσταση των εθελοντών αιμοδοτών Ρόδου, οι γιατροί και όλο το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας ανταποκρίθηκαν πλήρως και με ενθουσιασμό στην ομαδική προσφορά των νέων μας.

Οι φοιτητές που προσήλθαν, κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας  συζήτησαν, με την εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Δέσποινα Μουτάφη που ήταν παρούσα σ’ όλη την διαδικασία , για θέματα που τους προβληματίζουν και αφορούν τους νέους και τον τόπο μας, όπως τροχαία ατυχήματα, την ανεργία κ.τ.λ.

Συμφωνήθηκε να οργανωθούν δράσεις σχετικές με τα προβλήματα τους στην διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Την προσφορά των  νέων, ενίσχυσαν με την προσέλευση τους για αιμοδοσία και πολίτες που θέλησαν μ’ αυτό τον τρόπο να μεγιστοποιήσουν το μήνυμα των φοιτητών για προτροπή νέων στην εθελοντική αιμοδοσία.

Τους φοιτητές ευχαρίστησε και συνεχάρη εκ μέρους της Περιφέρειας και της κοινωνίας η κ. Μουτάφη και εκ μέρους των εθελοντών αιμοδοτών Ρόδου ο πρόεδρος κ. Νικολάου.