ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και οι υπηρεσίες της, Δ/νση Κοιν. Μέριμνας Κυκλάδων και Αυτοτελής Δ/νση Πολιτικής Προστασίας, θέλουν να ευχαριστήσουν την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, το Λιμενικό Ταμείου Σύρου για την παραχώρηση του Επιβατικού Σταθμού, τη Δ/νση Κοιν. Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού-Τμ. Κοινωνικής Προστασίας, του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, τη Διεύθυνση Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Περιβάλλοντος-Τμ. Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου Σύρου -Ερμούπολης, το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την άψογη συνεργασία στη διαδικασία φιλοξενίας και ασφαλούς διαμονής, των υπό μετακίνηση προσφύγων για το νησί της ΚΩ.

Ευχαριστούμε, επίσης τους συλλόγους και τους επιχειρηματίες που συνέδραμαν το έργο μας με προσφορά ειδών, προς τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες .

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:

Τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κυκλάδων, τους Προσκόπους Σύρου, την Ομάδα Πολιτών Σύρου, την επιχείρηση "Γρηγόρης Μικρογεύματα" και τους Εργαζόμενους Καθαριότητας  του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

 
 

 

 

image_print