ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 22810. 82630 – 22413.60609

www.pnai.gov.gr

email: press@pnai.gov.gr     

12 Σεπτεμβρίου 2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  

ΘΕΜΑ:  Ευχαριστίες του δημάρχου Λέρου

για τη συμμετοχή του νησιού στην Έκθεση Κρεμαστής

 

 Με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους κ.κ. Μαχαιρίδη και Παμπάκα για τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή του νησιού στην 46η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας στην Κρεμαστή.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

 «Θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση και τη δωρεάν παραχώρηση των περιπτέρων από την Περιφέρειά μας, προκειμένου να συμμετάσχει το νησί μας στην 46η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας στην Κρεμαστή.

 Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Παμπάκα για τη βοήθεια και τις εξυπηρετήσεις που μας παρείχε, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης.

 Πιστεύουμε ότι η επιτυχία της έκθεσης – που ήταν μεγάλη – θα συνεχιστεί και στο μέλλον με τη στήριξη και συμμετοχή και άλλων νησιών της Περιφέρειας με τε σκοπό πάντοτε τη διαφήμιση και προβολή τους.

 Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι η Λέρος μας θα στηρίζει κάθε παρόμοια προσπάθεια της Περιφέρειάς μας, δίνοντας το «παρών» συμμετέχοντας ενεργά στην προώθηση του Τουρισμού της περιοχής μας.

  

Με εκτίμηση

Ο δήμαρχος Λέρου

Μιχαήλ ΚΟΛΛΙΑΣ»

image_print