Ευχαριστίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Τον περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Δέσποινα Μουτάφη επισκέφτηκε, η αναγνωρισμένη ρόδια  συγγραφέας, Αναστασία Κορινθίου και τον ενημέρωσε για την απόφαση της να παραχωρήσει τα έσοδά της από τις πωλήσεις του νέου της βιβλίου «Σου τηλεφώνησα για ένα Αντίο» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιφέρειας, προς όφελος των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού μας.

Η πολυγραφότατη, κα Αναστασία Κορινθίου,  είναι γνωστή σε όλους μας για τη σπουδαία της συγγραφική δουλειά, καθώς έχει γράψει μυθιστορήματα που έχουν γίνει best sellers και ένα εξ’ αυτών προβλήθηκε και στη μεγάλη οθόνη  με τίτλο «Για την καρδιά ενός Αγγέλου» από τον σκηνοθέτη Κώστα Μαρκίδη σημειώνοντας τεράστια τηλεοπτική επιτυχία.

Με την πράξη της σήμερα, η κα Κορινθίου, η Αναστασία για εμάς που τη γνωρίζουμε,  αναδεικνύει τις παναθρώπινες αξίες της ανιδιοτέλειας και της αλληλεγγύης, αξίες που έχουμε σήμερα, περισσότερο από ποτέ ανάγκη. Είναι πολύ σπουδαίο στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε ως περιφερειακή αυτοδιοίκηση για τις τοπικές μας κοινωνίες, να έχουμε συμπαραστάτες συμπολίτες με  διάθεση προσφοράς .

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη συγγραφέα και ευχήθηκε η ανιδιοτελής συνεισφορά της να αποτελέσει παράδειγμα για αντίστοιχες πρωτοβουλίες με στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

 

 

image_print