Μετά την έγκριση των αντίστοιχων πιστώσεων από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε χθες (Τρίτη) το μεσημέρι, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκο, σύσκεψη στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου, με αντικείμενο την εκτέλεση τριών αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο χωρικός αντιδήμαρχος Μιχάλης Κινδυλίδης, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Στέργος Παρδαλός, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Σταύρος Παραλούσης, ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Πετρονιάτης και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σάββας Ντάκας.

Αμέσως μετά έγινε αυτοψία στα σημεία που θα εκτελεστούν τα έργα από την Περιφέρεια, όπως επίσης και στην κοίτη του ποταμού στα Στεγνά όπου θα γίνουν εργασίες καθαρισμού του, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και του Στρατού.

Ευχαριστίες

ΜΕΤΑ από σχετικό αίτημα προς τον αντιπεριφερειάρχη, ο κ. Χατζηδιάκος ζήτησε σήμερα από τη ΔΟΥ και τη ΔΕΗ να προχωρήσουν άμεσα, εντός της ημέρας, οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού στο τμήμα της Εθνικής Οδού, στη διασταύρωση προς την Παναγιά Τσαμπίκα τη Ψηλή (έργο της Περιφέρειας).

Η ανταπόκριση σήμερα το πρωί και των δύο υπηρεσιών ήταν άμεση, με τον αντιπεριφερειάρχη να εκφράζει τις ευχαριστίες του και προς τις δύο υπηρεσίες για την ετοιμότητά τους, διευκολύνοντας τους πολυάριθμους προσκυνητές λόγω και του μεγάλου εορτασμού, σήμερα και αύριο.