Δημοπρατείται από την Περιφέρεια η προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Δήμου Κω

 

Στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων στα νησιά της, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την προμήθεια και την τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Δήμου Κω.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας που συνεδρίασε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 με τηλεδιάσκεψη, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ενέκρινε  τους όρους διακήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού σε ανοιχτά γήπεδα του Δ. Κω», προϋπολογισμού 169,036,92 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Το έργο αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένου ελαστικού τάπητα, έξι ταμπλό, 50 καθισμάτων, κερκίδας και 6 πάγκων αναπληρωματικών, στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Κεφάλου, της Καρδάμαινας και του Ζηπαρίου.

Το έργο θα  δημοπρατηθεί από την Διεύθυνση Οικονομικού Δωδεκανήσου  και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.