Δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου, Δημήτρη Τσοπανάκη:

Θεωρώ σοβαρό πολιτικό ατόπημα  την απαράδεκτη και πρωτοφανή κίνηση των δύο πρώην συνοδοιπόρων συναδέλφων περιφερειακών συμβούλων, να καταθέσουν μήνυση κατά του Περιφερειάρχη, επειδή το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας τους κατήγγειλε ότι επεδίωξαν έμμισθες θέσεις.

Αναρωτιέμαι γιατί ο κ. Κουνάκης δεν έκανε τη μήνυση τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο κ. Χατζημάρκος είχε κάνει ανάλογη δήλωση; Γιατί τώρα; Ποιός είναι ο λόγος της καθυστερημένης κατά αρκετούς μήνες ενόχλησης  και ευθιξίας του;

Όσο για τον κ. Ανανία, αρνήθηκε  με αστείες δικαιολογίες, τις τρεις θέσεις που του έδινε ο Περιφερειάρχης, αναβαθμίζοντάς τον, από την μία θέση που είχε αρχικά. Στην πραγματικότητα τις αρνήθηκε γιατί ήταν άμισθες.

Και οι δύο συνάδελφοι, ξέχασαν μάλλον ότι έχουν πει στη μισή Ρόδο ότι έπρεπε να τους δοθούν θέσεις  αντιεριφερειαρχών. Με άλλα λόγια, ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!

Είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσουν με την φαρσοκωμωδία της μήνυσης , θα δουν τη μισή Ρόδο στο Δικαστικό Μέγαρο, ως μάρτυρες που θα επιβεβαιώσουν αυτό που μόνοι τους ομολογούν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν.

Ή μήπως, εκτός από τον Περιφερειάρχη σκοπεύουν να μηνύσουν και τη μισή Ρόδο; Όλα αυτά είναι αστεία.