Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του κ. Γιώργου Πουσσαίου, Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, να απέχει από την επικείμενη εκλογική διαδικασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιθυμώ να εκφράσω εκ βάθος καρδίας την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό του και την προσφορά του στα νησιά των Κυκλάδων και στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

 

Ο Γιώργος Πουσσαίος επιτέλεσε με χαρακτηριστική συνέπεια και υπευθυνότητα τα καθήκοντα του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο έργο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου και στην καθημερινότητα των ανθρώπων του. Από την θέση του Περιφερειάρχη, είχα την καλή τύχη να συνεργαστώ με τον Γιώργο Πουσσαίο, και μαζί δώσαμε λύσεις, ξεπεράσαμε αδιέξοδα και δημιουργήσαμε τις απαραίτητες συνθήκες για ένα εποικοδομητικό έργο που αποσκοπεί στην ουσιαστική βελτίωση του βιοτικού επιπέδου για τους κατοίκους των νησιών μας.

 

Εύχομαι καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια. Ο θεσμός της Περιφέρειας, οι Κυκλάδες και το Ν. Αιγαίο οφείλουν την ευγνωμοσύνη τους στον Γιώργο Πουσσαίο, ως δημόσιο λειτουργό με ακεραιότητα και υψηλή αίσθηση καθήκοντος.

 

                                                                                                                                                              Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου

                                                                      Γιάννης Μαχαιρίδης