Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Βελτίωση Περιφερειακής Οδού Ολύμπου Καρπάθου προς σχολεία», με συνολικό προϋπολογισμό 100.000,00 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Το έργο αφορά σε  εργασίες συντήρησης της Περιφερειακής Οδού Ολύμπου. Στη συμβολή της περιφερειακής οδού με την επαρχιακή οδό Όλυμπος -Διαφάνι, θα διαπλατυνθεί η διασταύρωση ώστε να είναι δυνατή η είσοδος προς την περιφερειακή οδό, επιβατικών οχημάτων με κατεύθυνση από την Όλυμπο προς το Διαφάνι.

Θα κατασκευαστούν τοίχοι αντιστήριξης, οδοστρωσία και  τάπητας κυκλοφορίας και θα γίνει επένδυση της τάφρου.  Προβλέπεται επίσης οριζόντια (διαγραμμίσεις) και κατακόρυφη (πινακίδες) σήμανση της οδού.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 9/2/2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού σε ψηφιακή μορφή , τα σχετικά έγγραφα και περισσότερες πληροφορίες από την έδρα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, Πλατεία Ελευθερίας στη Ρόδο, μέχρι τις 4/2/2016, ημέρα Πέμπτη.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

image_print