Στην ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος  των κατοίκων της περιοχής Καμίνια, στην  Ερμούπολη Σύρου, της δημιουργίας αθλητικών υποδομών, προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της ΠΝΑΙ, προκηρύσσει ανοιχτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου του έργου «Κατασκευή Γηπέδου 5x5 στην περιοχή Καμίνια, Νήσου Σύρου», προϋπολογισμού 169.354,84 ευρώ.

Το έργο, που εντάσσεται στον γενικότερο προγραμματισμό της περιφερειακής αρχής για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου,  αφορά στην κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 και των συνοδών έργων για την εύρυθμη λειτουργία του. Σε αυτά, εντάσσονται κερκίδες 360 – 380 θέσεων για το κοινό, αποδυτήρια ομάδων και λοιποί βοηθητικοί χώροι συνολικής επιφανείας 74,30 τ.μ. Επίσης προβλέπεται να κατασκευαστούν έργα περίφραξης και ηλεκτροφωτισμού.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14  Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά με το έργο: «Υλοποιούμε ένα πάγιο αίτημα μιας περιοχής, η οποία στερείται αθλητικών εγκαταστάσεων και η οποία αναζητούσε για πολλά χρόνια την αισθητική αναβάθμιση ενός χώρου, που θα αποτελεί πλέον πόλο έλξης για την νεολαία και τους κατοίκους της Ερμούπολης».

Το έργο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, έτους 2017 και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Φορέας κατασκευής  είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων.

Δείτε εδώ την προμελέτη του έργου

 

image_print