26 Απριλίου 2016

——————————————————————————————————————————————————

——————————————————————————————————————————————————

 

20 Απριλίου 2016    campaigntumblrsite ένα σύγχρονο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης και ψηφιακής παρουσίας

 

——————————————————————————————————————————————————

——————————————————————————————————————————————————

 

15 Δεκεμβρίου 2015    Το τριετές Στρατηγικό Σχέδιο Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης με τους Φορείς Τουρισμού και τους Δήμους των νησιών της Περιφέρειας, οριστικοποιήθηκε το Τριετές Στρατηγικό Σχέδιο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό,  το οποίο εκπονήθηκε σε  συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). 

Στόχος του Στρατηγικού Σχεδίου Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας είναι η ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιφέρειας, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο πλέγμα δράσεων που απευθύνεται σε στοχευμένες αγορές στόχους.

Το Στρατηγικό Σχέδιο Τουρισμού περιλαμβάνει έρευνα και ανάλυση στοιχείων, στρατηγική μάρκετινγκ τουριστικών προϊόντων της Περιφέρειας, σχεδιασμό της ανταγωνιστικής ταυτότητας, πλάνο επικοινωνίας καθώς και τον οδικό χάρτη τουριστικής ανάπτυξης τριετίας.

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Στρατηγικού Σχεδίου, υλοποιείται σε συνεργασία με την Marketing Greece η  επικοινωνιακή πλατφόρμα για όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, η οποία  περιλαμβάνει ανάπτυξη της  καμπάνιας για κάθε νησι, εργαλειοθήκη εικαστικών στοιχείων, οδηγίες για περαιτέρω αξιοποίηση αυτού τουυλικού από κάθε προορισμό, και αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία της τον Μάρτιο.

 

 

 

 

 

image_print