Ανοιχτή ομιλία συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου το Σάββατο και την Κυριακή, 5 και 6 Απριλίου, στην Κρεμαστή, στην Ρόδο και στα Αφάντου, με θέμα το ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

            Το Σάββατο, 5 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής στις 12 πμ, στο SWEDCO στο Θέρμαι στην πόλη της Ρόδου στις 6 μμ, καθώς και την Κυριακή, 6 Απριλίου, στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αφάντου στις 12 πμ, οι νέοι επιχειρηματίες του τόπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ανοιχτές ομιλίες και να ενημερωθούν για το ΕΣΠΑ 2014-2020, αλλά και για την δικτύωσή τους.

 

            Τις διαδραστικές ομιλίες θα παραθέσουν εκπρόσωποι start up και ήδη επιτυχημένων επιχειρήσεων του Ν. Αιγαίου, όπως η Φαίη Ορφανού (Add2Value), ο Σταύρος Μεσσήνης (thecube.gr), η Κάτια Σταυρουλάκη (Golden Apple Weddings), ο Βαγγέλης Αφαντενός (Trinity Vision), ο Γιώργος Παπαηλίας (nCodec+ Ltd), ο Βασίλης Κουγιός (ΒΑΠ), ο Αποστόλης Διμέλης (Τροφοσύνθεση) και ο Γιώργος Γιοφτσίδης (Metalux Α.Ε.).

Πρόγραμμα Σαββάτου 05.04.14

 

1. Κρεμαστή, Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

 

12:00: Προσέλευση. Καλωσόρισμα Συμμετεχόντων από τον Πρόεδρο της ΕΣΥΝΕ Νοτίου Αιγαίου και από την Αντιπεριφερειάρχη κα. Ελευθερία Φτακλάκη.

 

12:15: Φαίη Ορφανού: υπεύθυνη ανάπτυξης (και ιδρύτρια εταίρος) της  εταιρίας Add2Value (www.add2value.com), συνιδρύτρια της  αέλια (www.aelialab.gr), του «εργαστηρίου για την επαγγελματική ζωή», τέως Ειδική Γραμματέας Ευρωπαϊκών Πόρων του Υπουργείου Παιδείας αρμόδια για την χρηματοδότηση (α) της εκπαίδευσης, (β) της δια βίου μάθησης και (γ) της έρευνας μέσω ΕΣΠΑ

 

12:30: Σταύρος Μεσσήνης: ιδρυτής της thecube.gr εκκολαπτήριο νεοφυών επιχειρήσεων

 

12:45: Παπαηλίας Γεώργιος του Μιχαήλ _ Εταιρεία nCodec+ LTD

Συνιδιοκτήτης της εταιρείας δημιουργίας λογισμικού nCoded+ ltd

 

13:00: Κάτια Σταυρουλάκη _ Εταιρία Golden Aplle Weddings

συνιδρύτρια της εταιρίας Golden Apple Weddings, που δραστηριοποιείται στην διοργάνωση γάμων από το εξωτερικό και συναφών εκδηλώσεων με στόχο την ανάπτυξη του προϊόντος στην Ρόδο.

 

2. Πόλη της Ρόδου, Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και ώρα 18:00 το απόγευμα.

18:00: Προσέλευση. Καλωσόρισμα Συμμετεχόντων από τον Πρόεδρο της ΕΣΥΝΕ Νοτίου Αιγαίου και από την Αντιπεριφερειάρχη κα. Ελευθερία Φτακλάκη.

 

18:15: Φαίη Ορφανού: υπεύθυνη ανάπτυξης (και ιδρύτρια εταίρος) της  εταιρίας Add2Value (www.add2value.com), συνιδρύτρια της  αέλια (www.aelialab.gr), του «εργαστηρίου για την επαγγελματική ζωή», τέως Ειδική Γραμματέας Ευρωπαϊκών Πόρων του Υπουργείου Παιδείας αρμόδια για την χρηματοδότηση (α) της εκπαίδευσης, (β) της δια βίου μάθησης και (γ) της έρευνας μέσω ΕΣΠΑ

 

18:30: Σταύρος Μεσσήνης: ιδρυτής της thecube.gr εκκολαπτήριο νεοφυών επιχειρήσεων

 

18:45: Βαγγέλης Αφαντενός  _ Εταιρία Trinity Vision

Συνιδιοκτήτης της εταιρίας κατασκευής ιστοσελίδων, της διαδικτυακής πλατφόρμας, Cabs.gr.

 

19:00:Παπαηλίας Γεώργιος του Μιχαήλ _ Εταιρεία nCodec+ LTD

Συνιδιοκτήτης της εταιρείας δημιουργίας λογισμικού nCoded+ ltd19:15 Δρ. ΓΙΟΦΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ _ Εταιρία Metalux

 

19:30 Κάτια Σταυρουλάκη _ Εταιρία Golden Aplle Weddings

Συνιδρύτρια της εταιρίας Golden Apple Weddings, όπου δραστηριοποιείται στην διοργάνωση γάμων από το εξωτερικό, και συναφών εκδηλώσεων με στόχο την ανάπτυξη του προϊόντος στην Ρόδο.

 

19:45 Βασίλης Κουγιός  _ Εταιρεία ΒΑΠ

Ιδιοκτήτης της εταιρείας ΒΑΠ Κουγιός

 

20:00 Δρ. Γιοφτσίδης Γεώργιος _ Εταιρεία Metalux A.E.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑLUX A.E.

 

Πρόγραμμα Κυριακής 06.04.14

 

Αφάντου, Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Γυμνασίου Αφάντου (γήπεδο ποδοσφαίρου) και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

 

12:15: Φαίη Ορφανού: υπεύθυνη ανάπτυξης (και ιδρύτρια εταίρος) της  εταιρίας Add2Value (www.add2value.com), συνιδρύτρια της  αέλια (www.aelialab.gr), του «εργαστηρίου για την επαγγελματική ζωή»,τέως Ειδική Γραμματέας Ευρωπαϊκών Πόρων του Υπουργείου Παιδείας αρμόδια για τη χρηματοδότηση (α) της εκπαίδευσης, (β) της δια βίου μάθησης και (γ) της έρευνας μέσω ΕΣΠΑ (2009-2012).

 

12:30: Σταύρος Μεσσήνης: ιδρυτής της thecube.gr εκκολαπτήριο νεοφυών επιχειρήσεων

 

12:45: Αποστόλης Διμέλης _ Εταιρία Τροφοσύνθεση

 

13:00: Κάτια Σταυρουλάκη _ Εταιρία Golden Aplle Weddings

Συνιδρύτρια της εταιρίας Golden Apple Weddings, όπου δραστηριοποιείται στην διοργάνωση γάμων από το εξωτερικό, και συναφών εκδηλώσεων με στόχο την ανάπτυξη του προϊόντος στην Ρόδο.

image_print