Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 

Στα πλαίσια ερωτήσεων που έχουν καταγραφεί στην Υπηρεσία μας και εξ'αυτού ανάγκης ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού αλλά και για λόγους λήψης μέτρων πρόληψης για τον   περιορισμο της πιθανότητας εξάπλωσης του Κορωνιού , το Τμήμα Εμπορίου  Κυκλάδων , της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , ενημερώνει τους καταναλωτές ότι κατόπιν σχετικής έρευνας  συγκέντρωσε τα παρακάτω στοιχεία  επιχειρήσεων  λιανικής πώλησης τροφίμων  (Υπεραγορές Τροφίμων , Οπωροπωλεία , Ιχθυοπωλεία , Κρεοπωλεία κ.α ) για τα νησιά  της Σύρου  της Νάξου και της Μήλου που δέχονται παραγγελίες εξ αποστάσεως και παραδίδουν τα αγαθά αυτά  στο Σπίτι .

Παρακαλούνται όποιες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς οι οποίες  δεν αναφέρονται  αλλά επιθυμούν να αναγράφονται στην παρούσα Λίστα ,  να επικοινωνούν στα τηλέφωνα ή και στα κάτωθι  e-mail της Υπηρεσιας  μας  προκειμένου να ενημερώνονται τα στοιχεία .

Ομοίως αν κάποια επιχείρηση επιθυμεί να τροποποιήσει τις αναγραφόμενες πληροφορίες να επικοινωνεί με τους ίδιους τρόπους με την Υπηρεσία μας .

Οποιαδήποτε σχετιζόμενη επιχείρηση παρατηρεί ή αντιμετωπίζει ελλείψεις αγαθών – προϊόντων, στην  εφοδιαστική αλυσίδα , παρακαλούμε να μας ενημερώνει άμεσα ώστε να προωθούνται τα στοιχεία στο Εποπτεύων Υπουργείο .

Στοιχεία Εικοινωνίας 

Τηλ : 2281088742 

e-mail : dak@1730.syzefxis.gov

             daktemk@1730.syzefxis.gov.gr

             kostasmourselas@1730.syzefxis.gov.gr

Για την υποβοήθηση σας παρακαλούμε συμπληρώνετε τα πεδία από την επισυναπτόμενη φόρμα και αποστέλνετέ την στην Υπηρεσία μας 

Για την λήψη της φόρμας κλικ εδώ 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΡΟΥ 

Καταστήματα Κεντρικής Αγοράς- ΚΛΙΚ ΕΔΩ  ή και ΕΔΩ ενδεικτικά  ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ 

 

Επίσης :

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ  ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΩΝ 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ  ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΩΝ 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ  YΠΕΡΑΓΟΡΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ -SUPERMARKET

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ  ΚΑΒΕΣ 

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑΞΟΥ

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΗΛΟΥ 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 

image_print