ΡΟΔΟΣ 01/07/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                                                                                                                             

Ανακοίνωση από το Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνση Ανάπτυξης Δωδεκανήσου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για το πρόγραμμα διεξαγωγής εξετάσεων για την απόκτηση τεχνικών επαγγελματικών αδειών, που θα πραγματοποιηθούν στις 09 Ιουλίου 2020.

 

Από το Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνση Ανάπτυξης Δωδεκανήσου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι, στις εξετάσεις για την απόκτηση της επαγγελματικής Άδειας του Αρχιτεχνίτη Υδραυλικού και του Χειριστή ΜΕ, που θα πραγματοποιηθούν στις 09/07/2020, θα συμμετέχουν οι παρακάτω υποψήφιοι:

  1. Ρουσάκης Θεόφιλος
  2. Πολίτης Κωνσταντίνος
  3. Σάττα Γιώργος
  4. Καματερός Αντώνιος

Το θεωρητικό μέρος θα διεξαχθεί στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου επί της Γ. Μαύρου 2 (περιοχή Ζέφυρος) στη Ρόδο  και αμέσως μετά το πρακτικό μέρος για τους επιτυχόντες υδραυλικούς σε εργαστηριακή αίθουσα του 1ου ΣΕΚ Ρόδου (Κλαυδίου Πέπερ 1, Ρόδος).

Οι υποψήφιοι να έχουν μαζί τους στην εξέταση: δελτίο ταυτότητας ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας, μολύβι, γόμα, μπλε στυλό, καθώς και μάσκα προσώπου.

 

Με Ε.Δ.

Η Προϊσταμένη Τμ. Επαγγέλματος

Ελένη Μουστάκη
ΤΕ Πληροφορικής Α’/β

image_print