ΡΟΔΟΣ 25/11/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                                                                                                                             

Ανακοίνωση από το Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνση Ανάπτυξης Δωδεκανήσου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για το πρόγραμμα διεξαγωγής εξετάσεων για την απόκτηση τεχνικών επαγγελματικών αδειών, που θα πραγματοποιηθούν στις 02 Δεκεμβρίου 2021.

Από το Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνση Ανάπτυξης Δωδεκανήσου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι, στις εξετάσεις για την απόκτηση της επαγγελματικής Άδειας του Ψυκτικού και του Πιστοποιητικού Κατηγορίας Ι/ΙΙ του Κανονισμού 2067/2015, που θα πραγματοποιηθούν στις 02/12/2021, θα συμμετέχουν οι παρακάτω υποψήφιοι:

  1. Γιαννακός Γεώργιος
  2. Κατσιβάς Παναγιώτης
  3. Παπασάββας Μιχαήλ

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου επί της Γ. Μαύρου 2 (περιοχή Ζέφυρος) στη Ρόδο. 

Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο, Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης ή Βεβαίωσης Αρνητικού Διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (PCR ή RAPID TEST), δελτίο ταυτότητας ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας καθώς και απαραίτητη η χρήση μάσκας προσώπου.

 

Με Ε.Δ.

Η Προϊσταμένη Τμ. Επαγγέλματος

Ελένη Μουστάκη
ΤΕ Πληροφορικής Α’/β