ΡΟΔΟΣ 10/11/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                                                                                                                             

Ανακοίνωση από το Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνση Ανάπτυξης Δωδεκανήσου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για το πρόγραμμα διεξαγωγής εξετάσεων για την απόκτηση τεχνικών επαγγελματικών αδειών, που θα πραγματοποιηθούν στις 19 Νοεμβρίου 2021.

Από το Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνση Ανάπτυξης Δωδεκανήσου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι, η προγραμματισμένη για τις 11/11/2021 εξέταση για την απόκτηση της επαγγελματικής Άδειας του Ψυκτικού και του Πιστοποιητικού Κατηγορίας Ι/ΙΙ του Κανονισμού 2067/2015, αναβάλλεται, καθώς διαπιστώθηκε κώλυμα συμμετοχής μελών της επιτροπής και μετατίθεται για τις 19/11/2021. Στη συγκεκριμένη εξέταση θα συμμετέχουν οι παρακάτω υποψήφιοι:

  1. Κοτροκόης Ιωάννης
  2. Μανταλιός Σταμάτιος
  3. Λαουδίκος Νικόλαος

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου επί της Γ. Μαύρου 2 (περιοχή Ζέφυρος) στη Ρόδο. 

Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο, Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης ή Βεβαίωσης Αρνητικού Διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (PCR ή RAPID TEST), δελτίο ταυτότητας ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας καθώς και απαραίτητη η χρήση μάσκας προσώπου.

Με Ε.Δ.

Η Προϊσταμένη Τμ. Επαγγέλματος

Ελένη Μουστάκη
ΤΕ Πληροφορικής Α’/β

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – 3 Οκτωβρίου 2023
https://www.pnai.gov.gr/archives/oldposts/anakoinosi-apo-to-tmima-epangelmatos-tis-diefthynsi-anaptyxis-dodekanisou-tis-genikis-diefthynsis-anaptyxis-tis-perifereias-notiou-aigaiou-gia-to-programma-diexagogis-exetaseon-gia-tin-apoktisi-tec-35