ΡΟΔΟΣ 29/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                                                                                                                             

Ανακοίνωση από το Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνση Ανάπτυξης Δωδεκανήσου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για το πρόγραμμα διεξαγωγής εξετάσεων για την απόκτηση τεχνικών επαγγελματικών αδειών, που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Νοεμβρίου 2021.

Από το Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνση Ανάπτυξης Δωδεκανήσου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι, στις εξετάσεις για την απόκτηση της επαγγελματικής Άδειας του Μηχανικού Εγκαταστάσεων, που θα πραγματοποιηθούν στις 05/11/2021, θα συμμετέχουν οι παρακάτω υποψήφιοι:

  1. Ζουμπάς Αντώνιος
  2. Μαριέττος Εμμανουήλ

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου επί της Γ. Μαύρου 2 (περιοχή Ζέφυρος) στη Ρόδο. 

Οι υποψήφιοι να έχουν μαζί τους στην εξέταση: δελτίο ταυτότητας ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας, μπλε στυλό, καθώς και μάσκα προσώπου.

 

Με Ε.Δ.

Η Προϊσταμένη Τμ. Επαγγέλματος

Ελένη Μουστάκη
ΤΕ Πληροφορικής Α’/β

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – 3 Οκτωβρίου 2023
https://www.pnai.gov.gr/archives/oldposts/anakoinosi-apo-to-tmima-epangelmatos-tis-diefthynsi-anaptyxis-dodekanisou-tis-genikis-diefthynsis-anaptyxis-tis-perifereias-notiou-aigaiou-gia-to-programma-diexagogis-exetaseon-gia-tin-apoktisi-tec-31