Την ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνει ο επισκέπτης που επιλέγει τη Ρόδο ως προορισμό των καλοκαιρινών του διακοπών,  επισημαίνουν τουριστικοί πράκτορες από τη Μακεδονία και Θράκη οι οποίοι επισκέφτηκαν πρόσφατα τη Ρόδο στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής τους, είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τοπικούς παράγοντες για την προώθηση του τουριστικού ρεύματος από τη Βόρεια Ελλάδα στα νησιά. Σχετικά με την επίσκεψη αυτή, η ένωση τουριστικών γραφείων Μακεδονία- Θράκη απέστειλε στην αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου Ελευθερία  Φτακλάκη την παρακάτω επιστολή.

 

Αγαπητή Κυρία Φτακλάκη,

το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Γ.Μ-Θ θα ήθελε να σας  ευχαριστήσει για την  άψογη  φιλοξενία σας κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο νησί σας.

Είναι μεγάλη μας χαρά να επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο το νησί σας και να διαπιστώνουμε από κοντά  την ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνει ο επισκέπτης που επιλέγει τη Ρόδο ως προορισμό των καλοκαιρινών του διακοπών.

Πιστεύουμε ότι παρόμοιες ενέργειες συμβάλλουν σημαντικά στη προώθηση της συνεργασίας των κλάδων με τον πλέον επωφελή τρόπο για όλους μας.

 

Με  εκτίμηση,

 

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας

 

Θεολόγης Βύρων                                             Παπαδόπουλος Χρήστος

 

image_print