Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Προβολή Άρθρου

Ημερομηνία: 15/03/2017
Θέμα:
Ηλεκτροφωτισμός του Γηπέδου Παστίδας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

 

Στην τοποθέτηση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στο Γήπεδο της Παστίδας προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  με σκοπό την αναβάθμιση του  χώρου άθλησης, στο πλαίσιο των παρεμβάσεών της για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών στα νησιά, προκειμένου να γίνουν περισσότερο λειτουργικές και φιλικές προς τους μικρούς και μεγάλους χρήστες τους.

Το έργο «Ηλεκτροφωτισμός Γηπέδου Παστίδας» χρηματοδοτείται και υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά από Διαβαθμιδική Σύμβαση που υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, με την οποία ο Δήμος εκχωρεί στην Περιφέρεια την υλοποίηση του έργου.

Με βάση τα προβλεπόμενα από την Διαβαθμιδική Σύμβαση, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία χρηματοδοτεί το έργο με το ποσό των 97.000 ευρώ,  αναλαμβάνει και την αρμοδιότητα για την υλοποίησή του.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει θεωρηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο Γήπεδο Παστίδας θα τοποθετηθούν 24 προβολείς για τον επαρκή και ομοιόμορφο φωτισμό του. Στην μελέτη συμπεριλαμβάνονται και οι συνοδευτικές εγκαταστάσεις όπως η υποδομή των δικτύων, ηλεκτρικός πίνακας διανομής κλπ.

Τo έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

 


Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 2011 - 2018. 21/6/2018 8:32 μμ

Σχεδιασμός ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Yλοποίηση: ΡΟΔΙΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.