Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Προβολή Άρθρου

Ημερομηνία: 09/03/2017
Θέμα:
ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΝΙΑ

 

Τo νέο σχήμα Περιφερειακής Διακυβέρνησης στηρίχθηκε πάνω στην ανάγκη της αποτελεσματικότερης άσκησης καθηκόντων της Περιφερειακής Αρχής, σε μια νησιωτική Περιφέρεια μεγάλων απαιτήσεων όπως είναι το Νότιο Αιγαίο καθώς, στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των νησιωτών και θέτει ως προϋπόθεση την συνεργασία.

Η συμμετοχή σε μία ομάδα που εργάζεται  για το κοινό καλό, προϋποθέτει μεταξύ άλλων και την αποδοχή της συνέργειας και όποιος δεν μπορεί να το κατανοήσει αυτό, προφανώς και δεν μπορεί ούτε να την υποστηρίξει, ούτε και να την υπηρετήσει.

Σε μια περίοδο μεγάλων δυσκολιών που προσπαθούμε να στηρίξουμε και να θωρακίσουμε τα νησιά μας, απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών,  δεν πρόκειται να επιτρέψω  να κυριαρχήσουν οι προσωπικές ατζέντες.

Ο Άγγελος Ανανίας, με την από 8.3.2017 επιστολή του, επιλέγει καθήκοντα, χαρακτηρίζει την συνεργασία εποπτεία και προτάσσει ως επιχείρημα, κίνητρο και στόχο για την προσφορά την προσωπική προβολή. Έτσι, απομακρύνει τον εαυτό του από το σύνολο των χαρτοφυλακίων ευθύνης του και όχι μόνο από αυτά που δεν προτιμά, θέτοντας  τον εαυτό του, ο ίδιος, αυτομάτως και εκτός ομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 2011 - 2019. 15/2/2019 10:06 μμ

Σχεδιασμός ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Yλοποίηση: ΡΟΔΙΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.