Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Προβολή Άρθρου

Ημερομηνία: 21/06/2016
Θέμα:
Πρόσκληση δήλωση συμμετοχής στο FVW workshop ( Κως 29/6- 2/7/2016 στο συνεδριακό κέντρο Κυπριώτη )

 

FVW workshop ΚΩΣ 2016, συνδιοργανωτές :

FVW, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ΕΟΤ, Ένωση Ξεν/χων Κω

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού

 

ΠΟΤΕ: 1η Ιουλίου 2016

ΠΟΥ: Κως, Συνεδριακό Κέντρο Κυπριώτη

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

FVW :  είναι το κορυφαίο ΜΜΕ τουρισμού στη Γερμανία, www.fvw.de .  Αποτελεί τη νούμερο 1 πηγή πληροφόρησης για τη Γερμανική αγορά ταξιδιών και  κατέχει ηγετική θέση στις εκδόσεις τουρισμού & επαγγελματικών ταξιδιών.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,

ΕΟΤ,

 Ένωση Ξενοδόχων Κω

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ για τα FVW workshop

Είναι ενέργειες/ εκδηλώσεις μάρκετινγκ για τους τουριστικούς προορισμούς (destination marketing events) με μεγάλα οφέλη σε βάθος χρόνου. Υλοποιούνται στον τουριστικό προορισμό. Σχεδιάζονται για να φέρουν κοντά τους κορυφαίους Γερμανούς tour operators και ομάδα ειδικών τουριστικών πρακτόρων με τους κορυφαίους εκπροσώπους τουρισμού της χώρας και  του προορισμού. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την σε βάθος ανάπτυξη σχέσεων με τους κορυφαίους Τ.Ο. και τη συνεργασία για τη μεθοδολογία ενεργοποίησης της ζήτησης, την αύξηση των πωλήσεων και την αλλαγή κλίματος.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε τοπικές αρχές, φορείς τουρισμού, τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδόχους, διευθυντές και στελέχη ξεν/χείων, τουριστικά γραφεία καθώς επίσης ενδιαφερόμενους που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα στον τουρισμό.   

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για τη συμμετοχή στο FVW workshop, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι αιτήσεις συμμετοχής συμπληρώνονται σε ειδική φόρμα έως 25 Ιουνίου 2016.  Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, η επιβεβαίωση θα γίνει με μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των αιτούντων.

 


Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 2011 - 2018. 22/6/2018 8:20 μμ

Σχεδιασμός ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Yλοποίηση: ΡΟΔΙΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.