Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Προβολή Άρθρου

Ημερομηνία: 15/05/2020
Θέμα:
Τις επόμενες μέρες τα πρωτόκολλα για τον Τουρισμό, η δέσμευση του Υπουργού Τουρισμού στην τηλεδιάσκεψη της ηγεσίας του Υπουργείου με τις 13 Περιφέρειες της χώρας

Αμέσως μετά τις ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το άνοιγμα των εσωτερικών συνόρων και την επαναλειτουργία της τουριστικής αγοράς στην Ε.Ε., ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ενημέρωσε, χθες Πέμπτη 14 Μαΐου, μέσω τηλεδιάσκεψης, τους εκπροσώπους των 13 Περιφερειών της χώρας. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησαν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και ο εντεταλμένος Τουριστικής Ανάπτυξης Κυκλάδων και Έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης.

«Στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, για να προχωρήσει η συζήτηση παρακάτω, χρειαζόμαστε πρωτόκολλα και ρευστότητα στην αγορά», τόνισε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου. Πάνω σε αυτό, ο Υπουργός ανέλαβε τη δέσμευση μέχρι το τέλος της εβδομάδας και το αργότερο μέχρι το Σάββατο 16 Μαΐου, να είναι έτοιμα τα πρωτόκολλα, τα οποία στη συνέχεια, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας και μελέτης από τις Περιφέρειες, σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους και τους παραγωγικούς φορείς μέχρι τη συνδιαμόρφωσή τους στην τελική τους μορφή. 

 

 


Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 2011 - 2021. 2/8/2021 11:57 πμ

Σχεδιασμός ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Yλοποίηση: ΡΟΔΙΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.